Sos salsa

Sos salsa

I-am spus sos salsa pentru că seamănă cu rețeta mexicană, dar este adaptată după gustul meu. Adică este mai puțin picant. Se poate mânca atât ca dip pentru chipsuri și nachos dar și ca sos alături de cartofi la cuptor, sau prăjiți.

Nu durează mai mult de 5 minute să îl faci și ai nevoie doar de câteva ingrediente și un blender.

Iată cum preparăm Sosul Salsa:

 

INGREDIENTE:

  • 2 roșii normale sau 6 roșii cherry
  • 1/2 de ceapă roșie
  • 1 cățel de usturoi
  • zeamă de lămâie
  • măsline fără sâmburi
  • sare, piper

 

MOD DE PREPARARE:

1. Dăm toate ingredientele la blender până se amestecă bine. Îl asezonăm cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.

2. Punem sosul la frigider pentru 30 min, după care îl putem servi cum poftim. Nouă ne place această rețetă de sos salsa cel mai mult alături de cartofi copți.

Poftă bună!

 

 

Încearcă și:

Sos Guacamole

Maioneză vegană din tahini

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *