Pate din soia boabe cu ciuperci
Pate din soia boabe cu ciuperci – o pastă tartinabilă deosebit de aromată și gustoasă. Preparat doar cu ingrediente naturale, fără aditivi, conservanți, sau E-uri.
În plus este foarte hrănitor și sățios, mult mai nutritiv decât variantele din magazin. Fie că ții post, sau ai un stil alimentar vegan, acest pate este ideal pentru o gustare, sau un aperitiv și se prepară foarte ușor.
INGREDIENTE:
- 150 g soia boabe fiartă
- 40 g ciuperci champignon
- 15 g miez de nucă
- 1/2 ceapă uscată
- 1 lingură sos de soia
- 2 căței de usturoi
- 2-3 roșii cherry
- 1/2 linguriță boia afumată
- 1/2 linguriță cimbru
- pătrunjel verde
- 1/2 linguriță coriandru
- sare, piper
MOD DE PREPARARE:
1. Punem într-o tavă boabele de soia fierte, ciupercile curățate și tăiate în două, miezul de nucă și cățeii de usturoi. Presărăm peste ele un pic de sare și le coacem la cuptor.
2. Când sunt gata le transferăm în robotul de bucătărie, adăugăm și ceapa, boia afumată, coriandru, cimbru, pătrunjel verde, sare și piper după gust. Mixăm foarte bine, iar pentru a subția pateul punem 2-3 roșii cherry și mixăm din nou.
Încearcă și: