Vegan la Dr. Max

Vegan la Dr. Max

Sincer nu am crezut că voi ajunge vreodată să fac reclamă unei farmacii, în condițiile în care nu sunt adept al medicamentelor, mai puțin în situațiile cu adevărat grave.

Însă, Dr.Max a avut o idee inedită, a oferit clienților posibilitatea de a cumpăra online, la prețuri mai bune decât în farmacie și având acces la o gamă mult mai variată, cu ridicare gratuită de la orice farmacie. Cu alte cuvinte comand online un produs, îmi aleg cea mai apropiată farmacie și ridic comanda în 10 zile fără să plătesc nici un cost pentru transport. Și nu există comandă minimă, dacă am nevoie doar de un produs doar unul iau.

Și față de celelalte lanțuri farmaceutice, Dr.Max a introdus și gama de Dietă și nutriție unde am găsit multe produse din dieta mea alimentară obișnuită de la firme cunoscute, la prețuri mai bune decât luam până atunci de pe alte site-uri. Personal de când am descoperit aceste lucruri am câteva produse pe care le cumpăr cel puțin o dată pe lună, neexistând nici un număr maxim de comenzi pe lună. și vă veți convinge singuri.

 

Voi lăsa mai jos câteva produse pe care le cumpăr eu cu link-uri, iar pentru a vedea toată gama de produse vă recomand să intrați pe Dr.Max.ro și vă veți convinge singuri.

 

1. Produsul de care sunt cea mai încântată pentru calitate și cred că are cel mai bun preț la care l-am achiziționat este Făina de năut pe care personal o consum foarte des și nu o găseam pe toate site-urile de pe care obișnuiam să fac cumpărături.

2. Pe același loc în topul cumpărăturilor personale este Drojdia inactivă sau nutrițională, nelipsită din bucătăria noastră.

3. Din categoria Nuci și semințe recomand în special semințele. De la cânepă decorticată, la in, chia și semințe de floarea soarelui, sau dovleac. Veți găsi și nuci, caju sau arahide la prețuri accesibile.

4. Uleiul de cocos îl prefer pentru dulciuri în mod special și Uleiul de in dă un gust minunat salatelor.

5. De asemenea există o varietate de Unturi de arahide simple sau sub formă de creme tartinabile.

6. Năut  sau  Linte.

7. O listă foarte lungă de alimente Fără gluten.

Iar pentru cine obișnuiește să consume fructe uscate, dulciuri și dulcețuri fără zahăr.

Și multtteee altele… de la condimente, până la cacao, roșcove, spirulină, sau Matcha.

Vă urez spor la cumpărături și la degustat!

 

 

 

Din aceesși categorie:

Ce mâncăm din Lidl

Ce produse vegane găsim în supermarketLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *